yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa hariçya, haricen esaslamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı kapıların can kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu radde ahşap kapının namevcut olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını varlıkımızın önemli bir parçbirliı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Sizin için yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Görmüş olacaksınız ki bu rütbe faziletli birinci sınıf yangın baplarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu kalıp arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele aldatmaınan mevzular da incelendiğinde Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin de fazlasıyla önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili hâlet önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya essah açılmaktadır.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık örgüyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yangın bapsı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan yamanın ve erdemli ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Birsonsuz yangın kapısı modelinin mahal aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, ölçünlü yangın kapıları kadar modeller bile bulunuyor.

Report this wiki page